eParticipare

eParticipare

Știri

eParticipare în Giurgiu: Eveniment de lansare a aplicației mobile de consultare a cetățenilor în timp real

IUNIE 2023


ASOCIAȚIA PRO DEMOCRAȚIA
împreună cu partenerul de dezvoltare locală PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU vă invită la o premieră națională: lansarea aplicației mobile de consultare a cetățenilor în timp real – eParticipare.

Vineri, 30 iunie la Casa cu Flori, începând cu ora 10.00, împreună  cu invitații noștri, inițiem primele consultări publice prin intermediul aplicației mobile.


Cu participarea giurgiuvenilor, experților Asociației Pro Democrația, decidenților din administrația publică locală, ai mediului asociativ și formatorilor de opinie din Giurgiu, vom arăta cum funcționează prima aplicație de consultare publică dezvoltată de societatea civilă din România. Totodată, cei prezenți la eveniment vor putea participa în timp real la prima consultare publică pe probleme ale comunității din Giurgiu.


Vă așteptăm la un eveniment unic la nivel național!


Acest eveniment face parte din proiectul ”E-consultare publică în județul Giurgiu”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020, axa prioritara 1 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Componenta 1 CP14/2021- pentru regiunile mai puțin dezvoltate – Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local, operațiunea – Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP, cod MySMIS 151317, cod SIPOCA 975.


Vă rugăm să confirmați participarea dvs. până joi, 29 iunie 2023 la adresa de e-mail comunicată mai jos.


Pentru alte detalii sau întrebări privind proiectul, vă rugăm să o contactați pe dna. Iuliana Iliescu, Manager proiect la telefon 0751 194 718 sau la adresa de email: iuliana.iliescu@apd.ro.

Agenda evenimentului poate fi consultata aici – Invitatie_lansare aplicatie de consultare publica

Hai să decizi pentru binele comunității!

Descarcă aplicația acum